Zondagmiddagconcerten

Van 5 mei t/m 29 september wordt in 2019 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten en evenementen zijn gratis toegankelijk, maar de optredens, de voorzieningen, de organisatie en het onderhoud van de koepel kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur (nu met een lustrumkadootje)!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

SponsorKliks

SponsorKliks, gratis sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Dejavu en Jari & Marie

Dejavu DSCF0025 KleinZondag 23 september treden de sixties-seventies band Dejavu en het akoestisch duo Jari & Marie op. Zondag 13 mei op moederdag kon dit optreden niet doorgaan. Hopelijk is het weer ons nu gunstiger gestemd. Het afgelaste optreden eerder dit jaar van de band Dejavu en het akoestische duo Jari & Marie kon gelukkig verplaats worden op de agenda. Dejavu speelt veel goud van oud en Jari & Marie heeft jonge covers op de setlist en ook eigen werk. Kom er bij en maak er samen een gezellig muzikaal feestje van in het Worpplantsoen want nu kan het nog.

De Deventer band Dejavu bestaat uit geroutineerde muzikanten vooral bekend vanuit de sixties. Jan Keizer, Berrie Janssen, Wim Nijboer, Theo Brakenhoff en bandleider André Bultinklopen al heel wat jaartjes mee. De muzikanten vonden elkaar zo’n zes jaar geleden bij Club Sixties Alive. Zij spelen nummers van o.a. The Shadows, Cliff Richard, Bob Dylan, Cream, Joe Cocker, Moody Blues, Al Stewart, kortom muziek uit hun jeugdjaren.

Het duo Jari & Marie speelt akoestische covers en zelfgemaakte songs. Zij kennen elkaar van het Etty Hillesum Lyceum en zaten samen in het schoolorkest. Toen daar een eind aan kwam begonnen zij een duo. De 20 jarige hotelmedewerkster Marie Lems vond dat hun stemmen goed bij elkaar paste. De inmiddels 21 jarige student biologie Jari Oosterwegel begeleidt haar op gitaar.

De wekelijkse gratis zondagmiddag concerten zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Versnaperingen zijn verkrijgbaar in de nostalgische kiosk en in het park is een toiletgelegenheid.

Jari en Marie003

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2019 van 5 mei t/m 29 september van 14.30 tot 16.30 uur. Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.