Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Zoeken Ga naar maand
Eendracht
Zondag, 25. September 2022, 14:30

Eendracht

Eendracht is een muziekvereniging uit Colmschate. Zij hebben een zeer gevarieerd repertoire op hun lessenaars; van lichte concertwerken tot popmuziek; van kerstmuziek tot concertmarsen. Voor elk wat wils!

Eendracht werkt mee aan verschillende activiteiten in Deventer waaronder het Open Podium en de Deventer Dodenherdenking. Verder verzorgt het orkest ook optredens in verzorgingshuizen.
In de zomer is het orkest te horen tijdens de zomerconcerten. Daarnaast organiseert de muziekvereniging haar eigen concerten, zoals het jaarlijkse Kerstconcert.

Eendracht werkt ook samen met de verenigingen uit de omgeving, in 2018 hebben zij samen SOL uit Deventer en Sempre Crescendo uit Diepenveen met het Orkest van het Oosten een concert verzorgd; Passie voor Muziek.
Voor Deventer Open Podium 2020 hebben zij samen met dameskoor Switched en dansgroep Meijers opgetreden.

Naast muziek maken is plezier in het samen muziek maken erg belangrijk bij Eendracht. De leeftijd van de leden varieert van zo’n 8 tot ruim 65 jaar; dat geeft al aan dat je bij Eendracht nooit te jong of te oud bent om muziek te (leren) maken.

Eendracht repeteert op maandagavond vanaf 19.30 uur in de Ichtuskerk aan de Holterweg in Colmschate. Als je interesse hebt, mag ja altijd komen kijken. Neem eerst even contact op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.