Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Zoeken Ga naar maand
Vocal Group Notes en Afslag Oele
Zondag, 21. Augustus 2022, 14:30

Vocal Group Notes

Even voorstellen; wie of wat zijn wij eigenlijk?
Wij zijn geen koor, geen band, maar uniek in zijn soort: NOTES
Een gepassioneerde groep van 11 zangers en zangeressen die met elkaar muziek maken. We zingen en vermaken het publiek op een enthousiaste manier.
Een aantal “Nootjes” van ons kenden elkaar al vanuit een ander projectkoor. Toen dat ten einde liep wisten we het zeker; samen gaan we verder. Met Johan Bakker, onze muzikaal leider, hebben we onze muzikale ideeën, wensen en doelen gebundeld en zo werd in januari 2013 NOTES geboren.
Johan is naast één van onze zangers en muzikaal leider ook schrijver van de vernieuwde eigentijdse arrangementen. Ons repertoire bestaat voornamelijk uit popsongs, zowel Nederlands- als Engelstalig, maar altijd met een NOTES sausje. We zingen met een orkestband, à capella, of live begeleiding in een NOTES jas die ons allen goed past.

Onze optredens zijn altijd op maat gemaakt. Afhankelijk van de entourage, ons publiek en de reden van het feest brengen wij u een optreden waarbij u kunt meebeleven of rustig achterover kunt zakken, soms met een traan, maar meestal met een lach. Bij elk optreden laten wij de muziek voor zich spreken en zetten wij ons in het publiek daar zo goed mogelijk van te laten genieten.
NOTES brengt muziek om naar te kijken…

Tot Notes!

 

Afslag Oele

Music from the sixties and seventies!

Zes amateur-muzikanten, twee vijftigers, drie zestigers en een zeventiger, die het fantastisch vinden om popmuziek uit de sixties en seventies te spelen. Dát is Afslag Oele uit Hengelo/Enschede, opgericht in 1995.
"De gezelligste band van Twente, met een super swing sfeer" volgens muziekcafé De Cactus in Hengelo, waar Afslag Oele elk jaar voor een volle bak speelt op de avond vóór het Bluesfestival. De nummers zijn engelstalig en herkenbaar, zoals “As tears go by” van Marian Faithfull, “Blue suede shoes” van Elvis Presley, “Pretty woman”van Roy Orbison, “Busstop” van de Hollies en “Heart full of soul” van de Yardbirds.

De apparatuur past bij de muziek die ze maken en computers met ingeblikte muziek gebruiken ze dus niet.

  • Raymond Middleton en Gerry Wegereef, vocals
  • Dini Weterings, gitaar en backing vocals
  • Vincent Busschers, gitaar, mondharmonica en vocals
  • Gerald van Laarhoven, drums
  • Pieter de Witte, bas

http://www.afslagoele.nl

https://www.facebook.com/AfslagOele

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.