Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Agenda

Per jaar Per maand Zoeken Ga naar maand
Koningsdag 2019
Zaterdag, 27. April 2019, 13:00 - 17:00

Geniet op Koningsdag van de leukste muziek.

Koningsdag vier je in het Worpplantsoen. Kom genieten van 3 lekkere bands en special gast Arnaldo Lopez. Ontmoet nieuwe en oude bekenden, lekker ontspannen in het prille groen en genieten van lekker gunstig geprijsde drankjes.

20180427 154625 Medium

PROGRAMMA

13.00 uur: Opening

13.05 uur: The Valiant Fighters, back to the sixties

14.00 uur: Finger style gitarist Arnaldo Lopez

14.30 uur: 4 ACRES, allround showband

15.30 uur: Arnaldo Lopez, intermezzo 2e set

16.00 uur: Another Road - rock, soul, motown

17.00 uur: Einde

The Valiant Fighters 01

The Valiant Fighters is een oude bekende in het Deventer bandjes circuit. Begonnen in 1962 en gestopt in 1966. Na de herstart in 1999 en nog een keer in 2017 zijn ze nog steeds “alive” met het spelen van covers vanaf de 60er jaren tot heden. De huidige bezetting bestaat uit leden van het 1e uur: Jan Dijkhuis-zang, Hans Bredenbeek-solo gitaar, Albert Quist-begeleidingsgitaar en Harry Taken-drums. Vanaf 2017 wordt de basgitaar bespeelt door Pieter Wielaard.

Arnaldo Lopez Akoestische gitaar Small Arnaldo Lopez

De in Alkmaar geboren gitarist Arnaldo Lopez, kreeg van zijn vader behalve zijn Spaanse naam ook de liefde voor de muziek mee. Hij leerde met groot gemak de Spaanse wals en houdt van melodieuze muziek. Ook de unplugged cd’s van Eric Clapton en solo's van Mark Knopfler inspireerden hem.

Arnaldo is als solist regelmatig de ‘support-act’ voor Tommy Emmanuel geweest. Tommy noemt Arnaldo wel ‘The Melodyman’ vanwege de melodieuze nummers die Arnaldo componeert. Arnaldo bouwt sinds een paar jaar ook gitaren. Met zijn 'Tertz Guitar' heeft hij al belangrijke resultaten geboekt. Uiteraard neemt hij die óók mee naar Deventer!

IMG 7063

4 ACRES

De naam is ontleend aan een dorpje onder de rook van Zutphen. Daar staat ook de studio waar één dame en vier heren van 4-ACRES bij elkaar komen om het repertoire op te bouwen en uit te breiden.
Behalve plezier in muziek maken is dat ook gedreven door het feit dat 4-ACRES net weer een andere invalshoek heeft wat betreft muziek uit die fameuze sixties periode. De muziek die 4-ACRES maakt is een stijl met andere accenten dan de early sixties.

4-ACRES bestaat uit: Roy Nolten zang, Victor Macaré gitaar en zang, Veronique Nijkamp keyboards en zang, Edward Harmsen drums en Fred de Lange bas.

Another Road band

Another Road

Another Road speelt de betere covers uit zes decennia muziek. Van swingende soul tot stampende blues, van stuwende rock tot Nederpop-hits die iedereen kent. Dat doet de band met energie en passie. Een optreden van Another Road is altijd een feest. De roots van de band liggen in Apeldoorn. De drummer is Roderic Rosenkamp, een geboren en getogen Deventernaar... Daar werd midden jaren '70 een bandje opgericht, waaruit Another Road ontstond. Another Road speelt nummers van o.a.: The Beatles, The Rolling Stones, Creedence Clearwater Revival, Otis Redding, Sam & Dave, Wilson Pickett, Jason Mraz, Lenny Kravitz, REM, Radiohead, Cuby & The Blizzards, De DIjk & The Scene. 

1375 × 1126

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.