Zondagmiddagconcerten

Van 5 mei t/m 29 september wordt in 2019 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Aanmelding seizoen 2019

Sfeerbeeld 2018Aanmelden voor seizoen 2019
Muziekgroepen die het publiek met live muziek aantrekkelijke optredens kunnen bieden worden uitgenodigd zich aan te melden. De wekelijkse zondagmiddagconcerten worden gehouden van zondag 5 mei tot 29 september en zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Opgave kan vanaf 1 november 2018 via het aanmeldingsformulier op de website.

Harrie Brakel nieuw bestuurslid en programmeur
Ben van Raan draagt na zeven jaar zijn taken over aan het nieuwe bestuurslid Harrie Brakel. Verder zoekt het bestuur 2 of 3 vrijwilligers die in het bezit zijn van een auto met trekhaak en willen helpen bij het transport van de mobiele kiosk en materiaalwagen van Pothoofd naar Worpplantsoen (1 km). Het gaat om 4 à 5 zondagmiddagen (minder mag ook). Je maakt dan deel uit van het vrijwilligersteam van de Muziekkoepel. Aan het eind van het seizoen is er altijd een gezellige ‘Dank-je-wel-party’.

 
 
 
 
Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2019 van 5 mei t/m 29 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Deze zijn op dit moment 'volgepland'.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden voor 2020.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.