Zondagmiddagconcerten

Van 7 mei t/m 24 september wordt in 2017 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten en evenementen zijn gratis toegankelijk, maar de optredens, de voorzieningen, de organisatie en het onderhoud van de koepel kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur (nu met een lustrumkadootje)!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

SponsorKliks

SponsorKliks, gratis sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.



Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:




Lustrum

1e Lustrum voor Muziekkoepel Nering Bögel

Op Koninginnedag 2012 werd de Muziekkoepel Nering Bögel officieel in gebruik gesteld door Burgermeester Andries Heidema en de heer Richard Janssen, directeur van Nering Bögel. In vijf jaar tijd is de koepel in het oudste stadswandelpark van Nederland een begrip geworden voor Deventer en omstreken. Wij vieren dit eerste lustrum met veel optredens en enkele speciale evenementen, waaronder Kids-festival op vrijdag 14 juli, het seniorenfestival Old Dèventer op woensdag 30 augustus en JubileumFestival op zondag 10 september!
Steun ons svp met een (eenmalige) financiële donatie!

 

De belangstelling om op te treden in onze muziekkoepel is groot. Muzikanten vinden het een inspirerende plek en komen graag. De programmering is in volle gang en het wordt vast weer een spetterend seizoen met vele uiteenlopende muziekstijlen.

27 april Koningsdag is de start van het zomerseizoen. Wij hopen op een Oranjezon en dat het net als vijf jaar geleden een prachtig feest wordt.

Zondagmiddag 7 mei is het eerste concert. De Deventer formatie SENSO bijt het spits af. U ziet het al, het beloofd een heel mooi jaar te worden........
Laat het mooie weer maar komen!

 

Delen

Lustrum Sponsors

Onze lustrumviering in 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door

logopgdpt Lentelink logo nl SVOD logoShell IJsselbrug Mobile

Donateurs Gevraagd

Wanneer je in ons lustrumjaar 2017 donateur wordt, of een eenmalige lustrumbijdrage doneert van minimaal 10 euro, krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau.
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn van 7 mei t/m 24 september van 14.30 tot 16.30 uur. Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Copyright © 2013-2016. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.