Zondagmiddagconcerten

Van 6 mei t/m 30 september wordt in 2018 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten en evenementen zijn gratis toegankelijk, maar de optredens, de voorzieningen, de organisatie en het onderhoud van de koepel kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur (nu met een lustrumkadootje)!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

SponsorKliks

SponsorKliks, gratis sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Lustrum

1e Lustrum voor Muziekkoepel Nering Bögel

Op Koninginnedag 2012 werd de Muziekkoepel Nering Bögel officieel in gebruik gesteld door Burgermeester Andries Heidema en de heer Richard Janssen, directeur van Nering Bögel. In vijf jaar tijd is de koepel in het oudste stadswandelpark van Nederland een begrip geworden voor Deventer en omstreken. Wij vieren dit eerste lustrum met veel optredens en enkele speciale evenementen, waaronder Kids-festival op vrijdag 14 juli, het seniorenfestival Old Dèventer op woensdag 30 augustus en JubileumFestival op zondag 10 september!
Steun ons svp met een (eenmalige) financiële donatie of koop 1 of meer loten van onze lustrumloterij!

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2018 van 6 mei t/m 30 september van 14.30 tot 16.30 uur. Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je in ons lustrumjaar 2017 donateur wordt, of een eenmalige lustrumbijdrage doneert van minimaal 10 euro, krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau.
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2016. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.